Во овој момент, на Македонски - Чешка Речник има голем број на 60,271 зборови во македонски како 192,386 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го7,730,330 / изрази , меѓу 40,971 денес.
Тагови: Македонски - Чешка речник,Македонски, Чешка , речник, преводи, онлајн речникМакедонски, Македонски -Чешка преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на anglickyceskoslovnik.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0080 / 0.0026 (21)
Вратете се на почетокот